Home

Welkom op de website van Watervrienden Venlo!

 

Op deze site vindt u allerlei informatie met betrekking tot onze vereniging. Bij onze vereniging is het mogelijk om te leren zwemmen, recreatief te zwemmen, bieden wij verschillende leuke activiteiten aan en kunt u proeven van het verenigingsleven. We zijn een zwemvereniging, geen zwemschool. Alle activiteiten binnen de vereniging, van het geven van zwemles tot bestuurswerk worden gedaan door enthousiaste leden van de vereniging op basis van 100% vrijwilligheid. Er staat geen financiële vergoeding tegenover. Mede daardoor kunnen wij onze contributie laag houden. Alle lesgevers hebben een opleiding als zwemonderwijzer, zwemleider, lesgever Zwem-ABC of assistent van de zwemleider gehad en zijn bevoegd om les te geven. De Watervrienden is erkend door en leidt op voor de zwemdiploma's van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ).

 


De Watervrienden Venlo is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond (NCS) en maakt onderdeel uit van de sectie Watervrienden Nederland. De NCS is de humanistische levensbeschouwelijke sportkoepel van Nederland. Er zijn andere sportbonden gericht op het presteren op (wereld)niveau, de NCS kiest nadrukkelijk voor breedtesport. Iedereen moet kunnen meedoen mede door de kosten zo laag mogelijk te houden.
Nieuwsoverzicht
Beste leden van Watervrienden Venlo,
 
Het zomerparkfeest wordt dit jaar van 8 t/m 11 augustus in Venlo gehouden.
Heb jij altijd al eens willen zien hoe het er achter de schermen van het zomerparkfeest aan toe gaat? Vind je het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren en houd je van een feestje?
 
Dan is dit je kans!
 
In verband met een defect is het wedstrijdbad 21-01 opnieuw niet beschikbaar!
Helaas kan het volgende niet doorgaan:
- Recreatieve zwemmers
- Snorkelen
- Zwemvaardigheid
- Groep 11
Groep C wordt gevraagd om om 8.25 uur in het doelgroepbad te starten samen met groep B. Dus niet om 8.55 uur!
Groep 4 vragen wij om naar het instructiebad te gaan. Groep 1 en 2 worden morgen dan even samengevoegd.
Alle leerlingen die naar een ander bad moeten, zullen opgevangen worden door hun eigen instructeur.
Mochten jullie nog vragen hebben, horen we dit graag.
BELANGRIJK: het wedstrijdbad is vandaag dicht! Helaas is dit pas net bekend. Onze excuses voor het late bericht, hierdoor kan groep C, de snorkelles, extra vaardigheden niet door gaan. Ook de recreatieve zwemmers kunnen niet komen zwemmen vandaag. De recreatieve zwemmers die er nu al zijn kunnen tot 9.30 in het doelgroepenbad terecht.

Nieuwsbrief
*
Weerinformatie
buienradar

Contact

clublokaal 'De Ster'
Drie Decembersingel 56
gelegen naast het zwembad "de Wisselslag"
Venlo-Blerick
Telefoon: 077-3824886
E-mail: info@watervriendenvenlo.nl
Terug naar boven